Energilagringssystem

 

Vi är med våra kunder in i framtiden från projektering till färdig anläggning och erbjuder energilagringssystem med leverantörer och tillverkare som SellPower, BYD och GoodWe.

Vi har en lång erfarenhet av energilagring och är ett av få företag som har kompetensen och produkterna för att lagra solel på ett effektivt och säkert sätt.

Din Elkontakt i Kungälv AB har som certifierad partner till SellPower sedan 2019 jobbat med SellPowers produkter av hög kvalité och kan på så vis erbjuda våra kunder energilösningar ur hela SellPowers produktsegment så som energilagringsystem , solcellsanläggningar, laddning av elfordon, mm.

Med detta i åtanke kan det vara värt att överväga att investera i ett system där du lagrar och styr över den energi som du producerar. Då har du alltid en valmöjlighet om förutsättningarna skulle förändras i framtiden. Kombinationen av solel, batterier och laddstationer skapar en mängd möjligheter. Vi kan leverera ett komplett system allt från kontoret, din bostad eller en parkeringsplats där man laddar bilarna med egenproducerad solel.

 

Privatbostad          SmartGrid