Vi söker ny personal!

Är du en elektriker som alltid är nyfiken på det senaste inom din bransch, och blir extrataggad på att testa nya vägar? Gillar du mötet med kunder och att vara en del av affären bakom arbetet? Då är du den person som vi letar efter!

Om oss:
Vi på Din elkontakt är ett elteknikföretag som alltid strävar efter att förknippas med hög kvalité och ett stort engagemang i alla våra jobb. Sedan starten 2011 har vi alltid letat efter nya och moderna vägar för hur man jobbar inom vår bransch. Vi gör allt inom belysning, el, data, solceller, laddning av elfordon och energilagring. Vi är naturligtvis registrerade hos Elsäkerhetsverket, och vårt primära arbetsområde är Storgöteborg. Nyligen blev vi även en del av Takorama Power By Soltech.

Rollen:
Vi söker dig som har jobbat åtminstone 3–5 år inom elektrikeryrket och känner dig redo för en ny utmaning. Vi ser gärna att du gillar kundkontakt med stort fokus på sälj och service. Du är självgående i månt och mycket, men uppskattar också att vara en del av gänget. Vi hoppas även att du är en person som har stort intresse för det senaste inom vår bransch och att du drivs av en innovativ anda, där tekniska nyheter och lösningar lockar dig.

Hör av dig till: 

Mikael Johansson
VD